Vilket av de bästa kreditkortskorten för belöningar passar dig?

Du bör jämföra alla funktioner innan du fattar ditt beslut om vilket belöningskreditkort du ska välja. Du bör överväga årsavgiften, registreringsbonusar och fortsatt värde. Även om en registreringsbonus är ett utmärkt komplement till alla belöningskort kommer det inte att vara av stort värde om du inte använder belöningarna. Jämför dessa faktorer för att hitta de bästa belöningskreditkorten för dig.
Capital One SavorOne Rewards kreditkort

Capital One SavorOne Cash Rewards kreditkort erbjuder en inledande effektiv ränta på 0% för inköp och balansöverföringstransaktioner i 15 månader. Det finns ingen årlig avgift och ingen utländsk transaktionsavgift. Det finns dock några avgifter du bör vara medveten om. Avgifterna för ett 3% kontantförskott och en förseningsavgift på $ 40 är för mycket att bära. Detta kort är ett utmärkt alternativ för deal-jägare som är intresserade av en bra affär.

Capital One SavorOne kontantbelöningskreditkort är ett utmärkt alternativ för personer med mindre än perfekt kredit. Kortet erbjuder obegränsad 4% cashback på restauranger och livsmedelsbutiker, samt 1% cashback för alla andra inköp. Belöningarna kan också lösas in automatiskt när du spenderar ett visst belopp, till exempel $ 250 för de första tre månaderna. Du har många alternativ när det gäller att lösa in dina belöningar.
American Express Capital One Platinum-kort

Capital One Venture Rewards kreditkort ger stora resefördelar. Men är det värt avgiften på $ 495 per år? Den tjänar 2 miles för varje dollar och har inga utländska transaktionsavgifter. Du får också en bra registreringsbonus. Du kommer också att ersättas för TSA PreCheck-avgifter och Global Entry-ansökningsavgift. Detta kort är ett av de bästa internationella belöningskreditkorten.

Platinum-kortet är ett generöst belöningsprogram. Det låter dig lösa in poäng för gratis flyg, hotellvistelser och hyrbilar. Du kan också omvandla dina poäng till presentkort och donera dem till välgörenhet. Det är dock föremål för en årlig avgift. Det här kortet är inte för alla. Du kommer snabbt att se fördelarna om du spenderar mycket. Det är ett bra sätt att spara på flygbiljetter!
Bank of America anpassade kontantbelöningar

Bank of America Customized Rewards Kreditkort har ett unikt belöningssystem. Upp till tre procent cashback kan tjänas på ditt val av kategorier som mat, livsmedelsbutik och apotek. Dessutom kan du tjäna obegränsat med en procent tillbaka på alla andra inköp. Kortet kommer också med en kombinerad köpgräns på $ 2,500 per kvartal, vilket gör det till ett attraktivt val för många. Du kan tjäna ännu mer cashback med Bank of Americas Preferred Rewards-kreditkort.

Endast de med bra till exceptionell kredit kan ansöka om Bank of America Customized Rewards kreditkort. Det betyder att din kreditpoäng måste vara minst sexhundrasjuttio. Detta kort rekommenderas för personer som har bra till utmärkt kredit. För att få mer pengar tillbaka kan du överföra ditt befintliga saldo från ett annat kort. Balansöverföringar kan också göras med detta kort, men det finns en avgift på 3 procent.
Chase Sapphire föredras

Många fördelar erbjuds av Chase Sapphire Preferred rewards kreditkort till frekventa resenärer. Detta kort ger dig kontoutdragskrediter på dina hotellvistelser och en 10% årlig bonus för totala utgifter. Poäng kan överföras till resepartners, till exempel hotell och flygbolag, i förhållandet 1:1. Majoriteten av hotell- och flygbolagspoängen är värda cent vardera. Du kan tjäna många belöningar om ditt kort används ofta. Att hänvisa en vän kan tjäna dig en kredit på $ 50 på ditt kontoutdrag.

Om du anser att Chase Sapphire Preferred rewards kreditkort är värda upp till $ 750 i resor, är årsavgiften på $ 95 rättvis. Detta kort är mycket önskvärt på grund av välkomstbonusen på $ 750. Detta kort har höga årsavgifter. Om du kan göra tillräckligt med inköp varje månad för att täcka årsavgifterna kan det här kortet vara värt ett tag.