Välja ett Pin Pong-bord

När du handlar efter ett pin pongbord är det viktigt att förstå att de säljs i fyra separata bitar som måste sättas ihop. Bordets ben och skenor måste också monteras innan spelet kan börja. Även om detta kan verka som en mindre detalj, kan det orsaka viss förvirring. Dessutom kan instruktionerna vara förvirrande. Du kommer sannolikt att behöva göra lite försök och fel innan du äntligen har ett bord du älskar.

När du väljer ett pingisbord bör du komma ihåg att storleken är viktig. Den ska passa i ett rum minst 8 fot med 15 fot. Bord i full storlek är vanligtvis 60 tum med 5 tum och kan vara besvärliga att flytta. Du bör också ha utrymme för att bordet ska passa nerför trappor. Dimensionerna på ett pingisbord är viktiga att tänka på, eftersom ett mindre bord kommer att göra det svårare att spela spelet.

Om ditt utrymme är begränsat kanske du vill överväga ett mindre bordtennisbord. Dessa är bra för rum som inte är lika stora som andra. Om du har ett litet utrymme måste du placera det närmare väggen. Det är också viktigt att tänka på belysningen i rummet. Bordet blir roligast när det är ordentligt upplyst, så se till att ditt rum har tillräckligt med utrymme för det. Du kan också lägga till tillbehör till ditt bord, till exempel övningsnät eller rebound-brädor.

Du vill också se till att bordet är tillräckligt stort för antalet personer som kommer att spela på det. För ett ordentligt pingisspel behöver du minst 18 fot utrymme, varför du bör välja ett bord som är cirka 15 fot med 18 fot. Se sedan till att lämna gott om utrymme runt bordet så att gästerna kan gå runt och se handlingen utvecklas. Det är ett bra sätt att få fler människor i rummet och öka deras njutning av spelet.

Om du har en liten budget kan du överväga att köpa ett bord för två spelare. På så sätt kan du spela med dina vänner utan att behöva oroa dig för att flytta runt den. Att använda ett bord med hjul gör det mer bärbart. De nedre modellerna, å andra sidan, tenderar att vara lite lättare och mindre hållbara. I allmänhet kommer lägre modeller inte med justerbara ben eller hjul. Men alla bord har ett inlägg och nät, så du bör välja det med fler funktioner och kvalitetsmaterial.

Pingisbord finns i tre storlekar. Medelstora modeller mäter cirka nio fot med fem fot med två fot höga. En medelstor tabell är ungefär två tredjedelar så stor som en regelstorlek. Ett bord i trekvartsstorlek är ungefär 45 ” brett och 81 tum långt. Storleken på ett bord i regleringsstorlek är nio fot med fem fot, vilket är standardstorleken för pingisbord.