Här är några saker att tänka på när du köper ett pinpongbord

Pin pong bord kan köpas på olika sätt. Du måste ta hänsyn till bordets design och vikt när du bestämmer vilket pingpongbord som är bäst för dig. Tänk också på bordets storlek och design samt studs- och rackethållarna. Det här är bara några av de faktorer du behöver tänka på.

Du bör se till att ditt pingisbord är lättillgängligt när du väljer det. Undvik att placera bordet där det kan skadas av takfläktar eller skarpa hörn. Se till att bordet är minst tre meter högt och sex fot långt. Detta utrymme hjälper till att förhindra att bordet sjunker. När du har gjort ditt val kan du köpa tillbehör för att göra ditt pingisbord ännu mer användbart.

Var medveten om bordets vikt innan du köper det. De flesta bord i full storlek väger mellan 180 och 230 pund. Men bara stora märken kan avslöja sin vikt. Pingpongbord i full storlek väger in på 180 till 230 kg, medan borden som är medelstora väger in på femtio till sjuttio pund. I genomsnitt är pingpong bordsskivor runt 80 pund. Du bör överväga vikten på ett pingisbord innan du köper det för hemmet.

Därefter måste du bestämma det område där pingpongbordet ska gå. Ett bord bör vara minst åtta fot brett och femton fot långt och fem fot högt om du spelar i ett familjeutrymme. Bord i full storlek är tunga och tar upp mycket utrymme. Du bör också se till att det finns tillräckligt med utrymme för att bordet ska kunna flyttas nerför trappan.

Det är viktigt att överväga bordets vikt samt det utrymme där det kommer att placeras. Enligt ITTF-handboken ska pingisbord ha utrymme på minst fyra meter i varje ände. Du kan flytta bollen lättare och ha mer utrymme på varje sida. Detta är särskilt viktigt när du spelar dubbel. Bättre spelare tenderar att slå bollen hårdare och spela fler vinklar. Du kan också bestämma hur bekväm du ska känna dig stående eller sittande i utrymmet.

Träbord fungerar bäst inomhus, men utomhusbord är mer praktiska. Träbord kan skevas av fukt och extremiteter i temperaturen. Dessa problem kan övervinnas av väderbeständiga aluminiumlekytor. Dessa bord har en träkärna i ett robust aluminiumskal. De kan användas utomhus utan att oroa sig för vridning eftersom de har en träkärna i ett aluminiumskal. Det är viktigt att välja en färg för utomhuslek.