De bästa ställena att bo i USA

US News &World Report rankade nyligen Amerikas bästa ställen att bo på fram till 2022. Publikationen tittade på data från 100 amerikanska städer för att bestämma de bästa platserna att bo på. Uppgifterna delades in i fem kategorier: överkomliga priser, arbetsmarknadskvalitet, förväntad livslängd, nettomigration och livskvalitet. Dessa fem faktorer är direkt relaterade till levnadskostnaderna. Nedan följer de bästa städerna som erbjuder både inkomsttillväxt och jobbmöjligheter.

Boulder, Colo rankad nr. Med en poäng 7.6 rankades Boulder, Colo. Denna stad rankades högre än Raleigh, NC och Durham, North Carolina som slutade tvåa. Huntsville, Ala och Austin, Texas var också högt uppsatta. De var alla högre än Florida. För att bestämma de bästa platserna för boende förlitar sig listan på tillgängliga data som den genomsnittliga årslönen.

Kalifornien har åtta städer, Texas har sju. Listan inkluderar inte New York, Oregon, Hawaii eller New York. är en charmig högskolestad som har ett pulserande akademiskt samhälle och bra nattliv trots sin lilla storlek. Austin, Texas är en annan stor stad för arbetssökande. Austin har rankats som en av de bästa offentliga skolorna i Amerika. Det finns ingen anledning för dig att oroa dig om du inte är säker på vad du ska göra i en viss stad.

Huntsville är nr 1 i prisvärdhet 1. Enligt US News är Huntsville det bästa området att bo i Alabama. Dess topprankning beror på stadens höga indexpoäng på luftkvalitet. Listan rankade Denver, Colorado Springs och Green Bay, Wisconsin, andra respektive tredje. Städerna är fortfarande värda att överväga, trots deras låga poäng i överkomliga priser och önskvärdhet.

Portland, Oregon är en annan stor stad att tänka på. Portland är en fantastisk stad men det kan vara dyrt att bo där. Portland är ett bra ställe att bo om du letar efter ett prisvärt läge. Det är ett bra ställe att bo med ett genomsnittligt hus som kostar mindre än $ 200 Du kanske vill titta på förorterna om du letar efter en prisvärd plats att bo på.

Colorado är ett annat bra ställe att bo på. Enligt National Geographic är Boulder den tredje lyckligaste landsorten. Det är soligt och fullt av kultur. Det finns anständig kollektivtrafik. Det är också en högskolestad så du har allt du vill ha och behöver. Levnadskostnaderna i Boulder är mycket högre än andra amerikanska städer. Boulder är dock ett utmärkt val för dem som har medel.